Weston-Super-Mare (20180719-20)

Weston-Super-Mare (20180719-20)

6 augusti, 2018 Av av Nina

Efter vår kaos-artade dag innan så sov vi ganska länge på torsdagen och sedan var det dags att börja ordna med praktiska saker. 

Nytt bankkonto och ny telefon till Keith, så in till banken och träffa trevlig personal för att boka in ett möta nästa dag för att ordna allt.
Sedan in till Vodafone för att ordna med telefoner och nytt nummer till mig. Där stötte vi på patrull eftersom de behövde ett giltigt bankkonto för en av oss och det var det K skulle ordna nästa dag. Men allt blev planerat av fantastisk personal åter igen som ordnade allt inför morgondagen.

Allt som allt så blev det mest en slappardag..

Dagen därpå blev det desto mer att göra ?

___________________________________________________________________________________

Fredagen blev innehållsrik. 

K gick till mötet på banken och jag gick ner med tjejerna till stranden under tiden.

När det är ebb är det verkligen låååångt ut till vattnet, men mysigt att bara kunna gå och strosa på stranden. Man är väldigt duktig med säkerheten och en traktor åkte fram och tillbaka och räfsade sanden så att man kunde se vad som var den ”säkra” sidan när vattnet väl kom in igen.
Precis som i Sverige var det varmt! De hade inte haft regn på 2 månader precis som i Sverige och vi var varma och svettiga men det var så skönt med lite bris från havet utanför. Det var mycket att titta på. Allt från stackars åsnor i stekande sol till roliga attraktioner och det vanliga semester blinget..

Tjejerna gjorde hjärtan i sanden och när Sara inte riktigt lyckades med sin så hjälptes de åt, Ellie gjorde ett hjärta och Sara skrev ??
Självklart avslutade vi med en kylande glass!

När Keith var klar med banken var det dags för Vodafone igen och pga olika administrativa orsaker fick vi springa fram och tillbaka mellan banken och Vodafone ett par gånger men löste allt till sist, tack vara fantastiskt hjälpsam personal.
När allt var ordnat åt vi lite mat, god men seg service och tyvärr tappade jag ett av mina örhängen ☹?

Sedan var det dags att skaffa en ny bil! Vi åkte runt till olika firmor och till slut hittade vi en bra och rymlig bil som (åter igen) tack vare superb service kunde vara klar att hämtas nästa dag. 
Efter allt detta fick tjejerna äta lite gott och sedan bjudas på en lekstund på piren.

En väldigt bra och produktiv dag! ?

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •