Tråkigt, trist och grått

Sommaren, ja… har den kommit? Eller sprang den bara förbi lite snabbt?

Usch vad det är tråkigt ute nu! Men växterna gillar det ju absolut, massor att dricka och lite värmande strålar då och då. En annan som fortfarande jobbar ser bara de stackars enstaka värmande strålarna inifrån ett kontor och känner den trista kylan när jag kommer ut.

Men snart är det semester och då kan man ju bara hoppas att sommaren kanske, kanske kommer en liten stund iallafall 😉

Det blir inte mycket fotografering heller eftersom man inte gärna springer ut i regnet med en kamera som inte är vattentät ( nope..kommer inte på fråga). Men lite här och där har vi varit och några kvällar har vi varit ute med tjejerna för att fånga lite härlig kvällssol.
Jag vet inte varför med jag börjar tappa geisten lite. Känns som jag har fastnat i ett fack med en massa blommor i linsen, men de är ju så himla tacksamma, så otroligt vackra att det inte kan bli fel. Men det tyder ju också på att jag inte har tillräcklig kunskap att kunna få till andra vackra bilder. Sitter och tittar på andras bilder och kan bara inte för mitt liv förstå hur de lyckas med att få så vackra bilder.
Kanske skall lägga kameran på hyllan ett tag…

Fast å andra sidan har jag öppnat en Facebook sida också, kanske mest för att våra vänner som inte kan svenska (ja, vi har ju en del sådana) skall kunna se lite bilder om de vill och även för att jag inte ska peppra mitt facebook flöde med bilder när det säkert sitter en hel del där och suckar när de ser bilderna.. Så, lite uppdateringar från och till kommer det att bli på den sidan också. Ninas camera heter den förresten , gilla gärna och följ mig om ni vill 🙂

Här är lite bilder på småkryp ( har aldrig sett en röd gräshoppa förut) smultron plockande tjejer och en hel del blommor.

Kram på er!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 Comments

Comments are closed.