Snart vardag igen.

Snart vardag igen.

5 januari, 2015 Av av Nina

Nu är snart ledigheten över och vardagen börjar sitt stressiga slit igen. Man får passa på att vara ute med tjejerna när man kan för annars är det ju mörkt på kvällarna och de är trötta liksom vi efter en lång dag på förskolan och jobbet.
Idag blev det lite sparka boll ute ( i januari…mysko.. 😉 ) men efter ett tag blev Emily lite trött och det var tungt att andas. Det är ju inte alls kallt ute men vi måste gå efter hur hon känner det så bara att knata in och dricka lite varm choklad, ja.. tjejerna alltså.. 🙂

Jag har börjat testa på Lightroom 5 och Photoshop CC och har svårt att bestämma mig för om jag ska ha dem eller inte. Har ju jobbat med Photoshop sedan massor av år tillbaka så det känner jag till och tycker om att hålla på med. Lightroom är nytt men har finesser jag gillar men även saker jag tycker mindre bra om. Fast det kanske handlar om att jag inte kan programmet ordentligt.

Jag håller också på att uppdatera och fixa galleriet med bilder från nutid och dåtid, lite smått och gott.

Några enstaka bilder från fotbollen och två tjejer som ser ut som pingviner.

x x Nina

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •