Självförtroende?

Självförtroende?

12 oktober, 2015 Av av Nina

Nu var det ju en evighet sedan jag var här känns det som, men vardagen måste gå först och jag lägger upp lite bilder på Instagram då och då och lite på min foto Facebook sida, flitigare än här 😉 Det har hänt en del, gubben har nu fått ryggen opererad, det betyder också åka kommunalt, mindre tid i vardagen för lyx som fotografering och bildbehandling.
Men jag har ju självklart varit ute och luftat lilla röd då och då och övar och övar på att bli bättre, men jag antar att man måste bli sämre innan man blir bättre?

Och där kommer vi då in på rubriken. Självförtroende…

Åh, vad jag önskar att jag hade det! Jag har alltid, så länge jag minns haft dåligt självförtroende, det spelar ingen roll vad det har handlat om. Om någon sagt något bra om mitt utseende, jobb, hem, hemsidor, kläder osv osv så blir jag alltid lite generad och tycker att, njää… det kan väl inte stämma?
Samma med mina foton, tycker någon att de är fina blir jag såklart glad, men med lite eller ingen respons tappar jag sugen och känner.. nja.. jag är inte tillräckligt bra, ingen gillar det jag gör.

Hur ska man kunna göra någonting som visas upp för så många andra om man inte har ett bra självförtroende och känner att ” det jag gör är faktiskt riktigt bra, och jag är stolt över det”.
Jag är sån som tänker ”jo, det är nog ganska bra, för någon har ju sagt det” eller ”nej, jag kan inte detta för ingen gillar det jag gör”.

Eller som nu när jag har fått fantastisk hjälp i gruppen på FB som jag är med i. Fantastiska tjejer som ger allt och hjälper till så mycket de bara kan med goda råd och erfarenheter. När jag inte lyckas med det de föreslår första eller andra gången känner jag bara ” nä… nu lägger jag ner, jag är inte tillräckligt bra!”

Fast, där har jag ju något annat som är till min fördel i det sammanhanget. Jag är förbannat envis! 😀
Så, jag SKA klara av det, jag SKA bli bättre och jag SKA lära mig! Så är det bara, med massor av misslyckanden på vägen kan jag tänka mig, men vaddå. Jag har hundratals foton på tjejerna, om jag misslyckas med några på vägen så är ju inte det hela världen och den där otroligt vackra rosen som jag helt tappade skärpan på, ja den kommer ju tillbaka, om inte i år så nästa år 🙂
Många av bilderna den här gången håller inte superkvalitet, lite skuggor i ansikte eller förbenade grässtrån mitt i ansiktet på en del bilder, just för att jag mer koncentrerat mig på inställningarna är att se detaljerna 🙁

Så, håll tummarna för att jag går framåt och inte bakåt som det känns just nu.

Och ni… jag behöver fler motiv! Om någon av mina vänner vill ge mig en chans att öva så hör av er för sjutton! 🙂 <3

Puss och kram på er!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •