Semestern är slut och snart sommaren också.

Semestern är slut och snart sommaren också.

25 augusti, 2015 Av av Nina

Vart tog tiden vägen?

4 veckors semester susade förbi men oj, snacka om att pricka in den rätt! Första veckan var ostadig och lite regnig men bättre än sommaren hade varit tidigare. Följande 3 veckor var bara strålande sol och värme 😀
Såååå skönt! Det kändes direkt att batterierna laddades lite extra och att man fick i sig lite extra B-vitamin så att kroppen blir glad i vinter också.
Det var 4 lugna veckor, så lugnt det kan vara med två busungar 😉 Vi gjorde egentligen inget speciellt, annat än att vara ute på landet hos mormor och morfar och pyssla lite hemma, men dagarna gick och det var alltid något att göra och jag tror att tjejerna hade det riktigt bra fast det inte blev något speciellt påkostat i år.

Vi var ute vid vackra Strömsholms slott och tittade på Vinthundklubbens utställning. Vi plockade blåbär och massor av kantareller i sagoskogen ute hos mormor och morfar. Åkte och fiskade utan större framgång ena dagen men desto bättre nästa. Tog en tur med Blå tåget som åker genom Enköpings vackra parker och började turen med punktering på just våran vagn 😉 Och mycket, mycket annat!

Men nu börjar sommaren ta slut också, även om solen visar sig en hel del så är den inte lika högt upp på himlen och försvinner snabbare på kvällen. Det är kallare på mornarna med mycket dagg och morgondimma. Även om jag ser fram emot den vackra hösten så saknar jag sommaren som inte var, det var helt enkelt för lite av den och det lilla som var gav så mycket mersmak.

Stora tjejen har börjat förskoleklass i sin nya skola, oj vad hon har blivit stor! Och lillasyster är tillbaka på sin efterlängtade förskola och börjar redan planera sina nästa äventyr med sina kompisar 🙂

Kameran har självklart följt med och massor och åter massor av kort har blivit tagna men det är ju en hel del efterarbete och det tar tid, tid som man inte har så mycket av, även om man har semester. Så nu har jag försökt att komma ifatt och tar tag i att uppdatera bloggen med lite bilder.

Men jag finns ju på Instagram och på Facebook också och där kommer bilder ut lite oftare 🙂

Men som sagt, 4 veckors semester ger många bilder så bläddra på 😉

« 1 av 2 »
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •