Påsken på landet.

Påsken på landet.

6 april, 2015 Av av Nina

Nu är påskhelgen nästan över och vi har varit ute hos mormor och morfar på landet och njutit och jobbat 🙂
Först var det vackra födelsedagsblommor och en present och sedan bar det ut i trädgården och alla träd som skulle klippas och kapas. Det var tungt och det känns nu i armarna kan jag lova! Men tjejerna kunde ränna runt som de ville i den stora trädgården, hjälpte till med en pinne här och där men det var mest fullt ös som gällde, som det skall vara!

Eftersom vädret hade lite svårt att bestämma sig, sol ena sekunden och snö eller hagel nästa så tvekade vi in i det sista om grillen men till slut blev det några korvar grillade, och nöjda tjejer som fick pinnar av morfar att sätta korven på.
På kvällen kände jag att det hettade lite i ansiktet och jag tänkte att nu har jag blivit gammal när det börjar hetta i ansiktet efter en öl, sedan kom jag på att det faktiskt hade varit lite sol ute och att det nog var solbränna 😀

Jag och tjejerna tog en liten promenad till skogen och alla roliga prylar som pryder skogsvägen. Vart man än tittar finns det något nytt, visst en del har gått sönder av väder och vind men det mesta är helt och man blir lite extra glad på den vägen och för tjejerna blir det nästan en sagopromenad 🙂

Självklart skulle ägg målas och sättas fram och Sara hade full kontroll med tungan 😉 Den for fram och tillbaka i munnen medan hon målade. Skall bli intressant att se om hon verkligen blir högerhänt, eller kanske tvåhänt..  När vi lite senare lade pussel lade hon nämligen alla bitarna med vänster hand.

Självklart var kameran med och lite smått och gott kommer här. Inget roligt i naturen att fota än egentligen, bara någon liten tussilago och några knoppar eller gamla fröställningar. Men det går ju det med! Räven raskade på tomten en morgon och rymde sedan in i ladan, hoppas han kom ut igen. Den bilden togs genom de gamla fönstren så tyvärr inte så bra.

Jag håller också på att uppdatera och fixa till gallerierna som ni hittar i menyn högst upp på sidan, det kommer att fyllas på allt eftersom och kanske ändras lite. Men nu börjar det bli lite bättre ordning hoppas jag.

Kram på er alla och hoppas ni har haft en bra påsk!

« 1 av 2 »
Spread the love
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  11
  Delningar