Nu växer det så att det knakar!

Nu växer det så att det knakar!

8 juli, 2015 Av av Nina

Vi var ute hos mamma och pappa under helgen och mammas stora kärlek förutom pappa och hundarna har alltid varit trädgården och blommorna. Så nu blir det många blombilder 🙂 Det är så vackert ute på landet och vart man än går så bara måste kameran vara med annars är det helt säkert att man missar någonting. Tyvärr verkar det som att albumet här krymper bilderna för det blir ganska dålig kvalitet, mycket grynigt. Men, men man kan se ändå..

Det var ju stekande hett i helgen och det kändes, men tjejerna var glada som fick bada i sin pool och Jema fick bli ren och fin under värsta värmen, då slog vi två flugor i en smäll eftersom hon blev sval och skön också och jag tror inte att jag har badat en mer villig hund tidigare. Hon njöt 🙂

Efter ett litet kort regn på lördagen gick vi ut en sväng, jag hade hoppats på att få lite vackra bilder när solen gick ned men istället var det mörka moln och klar himmel om vart annat.
Men, jag kan ju säga att jag blev inte besviken! Solen bestämde sig för att titta fram mellan molnen just över och runt lilla kyrkan och det blev häftiga bilder. En liten kort jakt efter en fågel som ledde in i skogen förde oss till den största tistel jag någonsin sett, bildbevis med Keith finns i albumet 🙂
Ja, lilla pippin hittade vi inte, vi ville se vad det var som hade en så vacker sång ( alternerade mellan 4-5 olika melodier) men tji fick vi..
På väg hem blev det några fler landskapsbilder, något jag inte är så van vid och självklart har man fel objektiv med sig. ;(

När vi åkte ut till mamma och pappa på lördagen så åkte vi förbi ett enormt fält med vacker blå blommande lin och vi bestämde att vi skulle dit och fota på vägen hem, men på väg hem, bara ett par timmar efter att vi sett blommorna sist så hade alla blommor försvunnit (!!) Om det var värmen som fick dem att slå ihop eller om de helt enkelt hade blommat över ett par timmar efter att vi var där vet jag inte. Vi hittade i alla fall ett mindre fält med lite blommor kvar och stressade, varma och på väg hem så hoppade vi ut på fältet och knäppte ett par bilder. Får planera bättre nästa gång 😉

Jag funderar på att öppna en Facebook sida för mina bilder men känner lite uppgivenhet också, vem gör jag detta för egentligen? Jag menar, ni andra blir säkert rejält trötta på alla mina bilder hit och dit.. Och med tanke på det så funderade jag på detta med FB-sidan. Då kan jag ju hålla mig med bilderna där och länka hit när det är aktuellt. Lättare och det blir inte upptryckt i ansiktet på alla.
Hmmm…får fundera ett tag till..

Nähä.. Sitter här och skriver sent som vanligt. Nu är det knopplåda som gäller, ha det bäst, vi syns snart igen om ni vill 🙂

Ps: det är lilla Crut, gråhunden som är den obekanta i samlingen 🙂

I am sorry, all of my international friends.. I just can’t get a proper translate tool here, they just don’t seem to work. But at least you can see the photos 🙂

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •