Nu blev det konstigt…

Nu blev det konstigt…

29 juni, 2018 Av av Nina

Efter 12 år så säger jag idag hej då till mina kollegor och den bästa arbetsplatsen 🙁 

Nackdelen med att skapa sig ett nytt liv är att man måste säga farväl till en hel del av det gamla…
Men, det är ju just då som det här med sociala medier är fantastiskt! För som en av mina vänner sade för någon dag sedan. Man känner inte riktigt att personen har slutat/flyttat för man ses ju iallafall inne på tex Facebook 🙂  Och det stämmer ju! 
Även om jag ibland kan känna att det blir för mycket dator och webbaserat umgänge så finns ni alla där ju! Jag kan se er fast vi inte ses ”live”.

Så, kontoret är städat, mina saker är hemma och någon annan tar över mina uppgifter.
Men så är ju hela livet trots allt. Man föds, lever sitt liv och till slut dör man. Då kommer någon annan och tar över, lever sitt liv osv osv. Inget vi gör kan ändra på den tidslinjen. 

En av de sista kullarna jag packade hade ett väldigt fint namn registrerat förresten;) Känns som det var ödet…

 

Nu är det två veckor med sortering, packning och planering som gäller här hemma. Flygbiljetterna är beställda och klara, semestern/planeringsresan har börjat ta form och jag tror att vi har kommit ihåg att avboka, stänga av eller flytta diverse olika tjänster från olika företag eller myndigheter.

Papper från Sjukhus och tandvård för Emily ska ordnas och tas med och nya kontakter gällande det ska ordnas. Oj, oj.. tar det aldrig slut? 

Hmm.. iallafall. Det känns lite konstigt.. som om jag bara ska på semester. Jag antar att verkligheten kommer ikapp när vi landat och börjar det nya livet 🙂 

Puss och kram till er! Kommer att sakna er <3 

Spread the love
 • 38
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  38
  Delningar