Ljusare tider?

Ljusare tider?

5 mars, 2016 Av av Nina

Det är så underbart att se hur ljuset återvänder med stora steg nu och snart, snart är våren här och allt föds på nytt igen!

De mörka månaderna tär verkligen på humöret och kameran blir liggande i brist på motiv.
Om man som jag älskar att fota utomhus och använda det naturliga ljuset så är det inte lätt att få till bilderna under det mörka halvåret. Jag antar att det är något att skriva upp på listan ”att göra” för framtiden. För ska man fotografera borde man ju göra det året om och vintern har verkligen sina otroligt vackra dagar också, det gäller bara att hinna ut och fånga dem innan mörkret faller och det är ju såååå himla mycket av det där mörkret på dygnet under vintern. Jag kanske får sikta in mig på natthimlen i stället, för stjärnorna är ju så vackra under den årstiden 😉

Som tidigare så är självförtroendet när det gäller min hobby långt ifrån bra, men jag jobbar på det jag lovar! Jag har ju faktiskt en himla tur att leva idag och inte för 50 år sedan, då hade det bara varit nära och kära som hade fått se ett väldigt litet antal bilder. Idag kan jag ta många bilder, välja ut de jag trivs bäst med och dela med de som vill se dem. Någon har bett mig fota åt dem och det har ju absolut kommit till genom att jag har delat med mig av mina bilder och någon har vågat låta mig föreviga det de önskat.

Fotogruppen på FB som jag är med i som förövrigt är den bästa av de alla (såklart 🙂 ) har hjälpt en hel del men det är klart, det ska inte stickas under stol med, att med alla fantastiska kvinnliga fotografer därinne så får man lite prestationsångest och känner att man inte räcker till. Detta trots att gruppen alltså är till för alla, nybörjare, amatör, proffs, novis, gammal i gården och vare sig man använder mobilen, kompakten eller systemkameran. När man ser all fantasi och underbara motiv och redigeringar så vill man så mycket mer, mer än man klarar av och som man faktiskt måste plugga sig till och kanske utöka sin utrustning för att få till. Jag får jobba på det…

Under tiden håller jag på att fixa till en renodlad portfolio sida eftersom jag inte känner att WordPress kan ge mig det jag vill ha när det gäller att visa bilder snabbt och smidigt. (under uppbyggnad)

Så, bloggen kommer att vara kvar som den är med lite flummiga inlägg med bilder från mig och en del (som jag tycker lite bättre om) bilder kommer att kunna ses lite mer överskådligt på nya sidan.
Ninas foton

Kram på er!

Spread the love
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Delningar