Back in business (?)

Back in business (?)

5 juni, 2017 Av av Nina

Hej hej alla.

Nu är det nästan precis 6 månader sedan jag skrev sist och då hade jag givit mig 17 på att jag skulle ta tag i mig själv. Hmmm, det gick kanske inte riktigt så himla bra som jag trodde.. eller rättare sagt, det tog längre tid att komma igång. 🙂 

Nu har jag iallafall gjort en ny hemsida som har inriktning på min fotografering med priser och portfolio, men ingen blogg som här. Så kika gärna in där!  http://ninasfoto.com 
Jag har börjat jobba lite mer med mina bilder och leker lite mer med redigeringen ibland vilket verkar uppskattas.

Jag har lyckats bryta lite onda vanor och gått ner 9 kg ( 25-30 kvar). Jag jobbar sedan en tid tillbaka 75% och nu framöver kommer de sista 25% vara föräldraledighet vilket betyder att min tid hos försäkringskassan just nu är avslutad! Jag äter fortfarande min medicin och kommer att fortsätta med det ett tag framöver, men det är ok, det håller mig på banan just nu.

Vi håller på att testa mediciner till vår dotter för hennes ADHD och det är tungt, hon har fått rejäla biverkningar som påverkar oss alla väldigt negativt. Efter att ha slutat med den så har vi vår dotter tillbaka utan utbrott, hysterisk gråt och fula ord men under sommaren ska vi börja prova en ny sort igen. Medicinen ska hjälpa henne att orka framförallt i skolan. Hon började ettan som en högbegåvad elev och nu ligger hon runt medel, vilket betyder att hon har sjunkit ganska snabbt och det är klart, kan man inte sitta still och vara kvar på lektionerna, läxorna är för jobbiga och om det är enklare att gå ut ur klassrummet så hamnar man efter till slut.
Vi hoppas att den nya medicinen ska hjälpa henne hitta sin rätta väg men vi är väldigt rädda för biverkningar.
Jag tänker inte gömma hennes diagnos eller mediciner, jag tänker inte leka hysch hysch om hur vi har det och hon satt bredvid mig här för 5 minuter sedan och sade ”mamma, kan du skriva om min ADHD? Eller kan jag få min egen blogg?” Så det är gjort med hennes medgivande 🙂 

På Facebook ville jag skapa ett specialerbjudande till alla hjärtebarn i närheten av Stockholm / Järfälla ( jag har ingen transport möjlighet) och ge dem 30% på en porträtt fotografering. Någonting som är så otroligt kul att ha när liten blir större och man ( förhoppningsvis) kan se tillbaka på den tiden som ett hinder som man ALDRIG trodde att man skulle komma över. Men jag har svårt att sprida det till hjärtebarns föräldrarna eftersom man inte vill ( full förståeligt! ) ha reklam i de grupperna. Så vill ni hjälpa till att sprida ordet gör gärna det. Jag kommer att lägga in erbjudandet både på min fotosida och på min facebooksida: https://www.facebook.com/nhcamera/  (gäller barn/ungdomar upp till 18 år)

Där finns också en förfrågan om att jag vill fotografera gravida ( sen graviditet ) i utbyte mot bilder. 
Så kom igen, sprid detta! <3 

Bjuder på lite av min nya hobby som jag kanske ska fundera på att erbjuda kunder också, lite fotoart/fotomanipulation.

Ta hand om er och varandra därute i den hårda världen x x

Spread the love
 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  14
  Delningar